Om mig

Digital konsulent med sproglig baggrund

Elisabeth Kjelmann

Hos mig bliver du skarp på digital synlighed ved at finpudse og eksekvere på din strategi til at nå ud til din målgruppe. Jeg hjælper dig med at bygge din hjemmeside, hvor vi får defineret din virksomheds identitet, i øjenhøjde med din målgruppe, mens vi sætter dit eget personlige præg på sitet. Når du har mig som konsulent, bliver ideen til en realitet, og vi får din virksomhed ud over stepperne!

Det er også her du får effektiv sparring til dine tekster, så de taler ind i din målgruppes behov, og udstråler den forskel, du gør for dine kunder.

Min vision

Jeg har endelig fundet frem til det jeg virkelig brænder for og føler, at jeg har fundet min rette hylde: at hjælpe andre med at realisere deres brand og skabe deres digitale identitet ♥

Det er så fantastisk at arbejde med passionerede mennesker, høre jeres spændende ideer og hjælpe jer med at tage skridtet videre!

Jeg kan hjælpe
dig med:

Fuld figur Elisabeth Kjelmann
ELISABETH KJELMANN - DIGITAL KONSULENT

Min passion for tekster

Jeg har altid elsket at skrive fængende tekster, der leger med sproget og giver et unikt indblik i et emne. Jeg skrev reklametekster som studiejob gennem hele universitetet og er efterfølgende sprunget ud som selvstændig i 2017. 

Akademisk uddannet

Jeg har en cand.mag i spansk og engelsk. I januar 2018 blev jeg færddiguddannet.  

Oversat 5 bøger

Jeg har oversat 4 bøger fra engelsk til dansk og en enkelt bog fra dansk til engelsk. 

Effektivt content for mere end 200 virksomheder

Siden jeg startede som selvstændig, har jeg arbejdet for en utrolig bred vifte af brancher. Her har jeg lært at skrive i øjenhøjde med enhver målgruppe.

Skarpe research skills

Gennem min erfaring med at skrive om fisk og fugl dagligt, er jeg hurtig til at researche indenfor services og skarp til at undersøge målgruppens behov.

Erfaring

01.

Indledende samtale og brainstorm

Her hører jeg lidt om din målgruppe og brand, og vi lægger en plan for projektet.

02.

Søgeordsanalyse

Der udføres en grundig søgeordsanalyse, hvor vi finder ud af hvilke ord der egner sig bedst, ud fra hvad målgruppen søger på. 

Her kan der også laves en dybdegående konkurrentanalyse.

03.

Implementering

De gode søgeord skrives ind på hjemmesiden gennem gode tekster, der har fokus på vores udvalgte ord. 
Her skrives der også metatekster.

04.

Alt tags på billeder

Alle billeder bliver tildelt en beskrivelse, som passer godt med de søgeord du gerne vil ramme. 
Det kontrolleres at billederne ikke fylder mere end nødvendigt.

05.

Oprettelse af konti

Der opsættes Google Analytics, Google My Business og Google Search Console med en grundig introduktion til, hvordan du anvender disse værktøjer.

06.

Hastighedsoptimering

Endelig tjekkes hjemmesidens hastighed, og der bliver gjort forskellige initiativer for at sikre, at hjemmesiden er hurtig
– både på computer og mobil. 

Mit CV