Portfolio

WordPress Hjemmesider

Om du søger en simpel visitkort hjemmeside, en professionel webshop
eller et website til at fremhæve din praksis, står jeg klar til at hjælpe dig.
Her ser du et udsnit af websites jeg har bygget for kunder.

Webshop makeover af Countryshop.dk

Portfolio: eksempler på mine skriblerier

Her har jeg samlet et uddrag af artikler, jeg har skrevet. Dem du ser her er annonceartikler,
anvendt til at udgive på Jyllandsposten og Politiken. For at give eksempler på SEO tekster,
kan jeg fremsende dig et udpluk af hjemmesider og tekster på e-mail.

Det siger kunderne

“Jeg har haft Elisabeth til at skrive mine blogindlæg, kategoriindlæg og oplæg til nyhedsbreve. Alt sammen SEO tilpasset. Jeg oplever Elisabeth som yderst kompetent tekstforfatter, som sætter sig godt ind i mine produkter indenfor brugskunst og blomster, inden hun går igang med at skrive mine indlæg.
Så jeg kan varmt anbefale Elisabeth.”

Christa Stenholdt

Crocca Brugskunst

“Godt og brugervenligt oplæg:
Vi har haft besøg af Elisabeth, hvor vi fik gennemgået både SEO optimering, Google adwords og mailschimp- til det behov vi havde efterspurgt. Elisabeth formåede, at tilrettelægge informationerne ud fra ønske, samt mere faglig viden end forventet, og så til en god pris. Vi kan helt klart anbefale hende til andre. “

Stella Simoné

Permanent Makeup Academy

“Elisabeth er både skarp, dygtig og arbejder dybt professionelt med alle de opgaver, som vi har givet hende. Hun er meget hurtig til at forstå, hvad det er, vi søger og indgår som en vigtig sparringspartner, som vi har stor tiltro til. Derudover er hun både super venlig og imødekommende – hvilket bare gør samarbejdet endnu bedre!”
Jakob Pindstrup

GoEdit

(Fra 1:1 Mailchimp kursus) “Jeg oplevede at Elisabeth var velforberedt, havde godt styr både på systemet, men faktisk også på os, hvad vi laver og hvor vi vil hen. Det gav et virkelig godt indtryk af Elisabeth og hendes arbejde. Jeg følte mig klar til at gå i gang med at bruge Mailchimp efter denne introduktion!”

Louise Calving Olmütz Nielsen

Hall Hviid & Partners