Portfolio

WordPress Hjemmesider

Om du søger en simpel visitkort hjemmeside,en professionel webshop
eller et website til at fremhæve din praksis, står jeg klar til at hjælpe dig.
Her ser du et udsnit af websites jeg har bygget for kunder.
Laila Aarrejärvi

“Resultatet er langt flottere end jeg havde drømt om“

“”Elisabeth har lavet min super flotte hjemmeside. Resultatet er langt flottere end jeg havde drømt om. Hun er kvik til at forstå hvor jeg vil hen, og super hurtig på tasterne. Hun har en indlevelses evne og forståelse, samt tager gerne lederskabet i, hvordan vi gør. Tydelig og kærlig person, det er lige min kop the. Resultatet snakker næsten for sig selv. Jeg er imponeret og føler mig mødt i mine behov. Kan varmt anbefales.”
Laila Aarrejärvi
Performance coach
Stine Drøgemüller

"Jeg vidste ikke fra starten, hvordan websitet skulle se ud..."

Elisabeth har hjulpet mig med at bygge min hjemmeside og shop op fra bunden. Jeg vidste ikke fra starten, hvordan websitet skulle se ud.

Elisabeth var i den forbindelse en god sparringsperson og havde mange ideer til, hvordan den kunne tage form. Hun er nysgerrig og handlingsorienteret.

Hvis du har nogle specielle ønsker til hjemmesiden, gør hun et ihærdigt forsøg på at få det til at ske. Og det lykkes som regel! Hun har skabt et resultat, som jeg er rigtig glad for. Jeg kan varmt anbefale Elisabeth til at lave hjemmesider og webshop.

Stine Drøgemüller
Ejer af Makram.dk

Benedicte Engel

"Elisabeth sætter sig i kundens sted og strikker den mest optimale løsning sammen.."

“Kender I det, når man nogengange godt kan få fornemmelsen af at miste overblikket? Og så pludselig støder du ind i en person som på 0,5 får samlet trådene og pludselig ser du det hele i et helt nyt lys?
 
Sådan har jeg det med Elisabeth. Elisabeth “Engel” kalder jeg hende. En Engel som faldt ned fra himlen på et tidspunkts hvor jeg havde allermest brug for det.👼
 
Jeg må være ærlig at sige at jeg havde rigtig mange ting i ilden i slutningen af sidste år. Nye kunder, ny strategi, ny klub, kurser, masser af møder – samtidig med at jeg var på deltidsbarsel! (Hvorfor lægger jeg altid alting lige oven i hinanden? 🙄)
 
Og så ringede telefonen en dag. Og det var Elisabeth “Engel”.
 
På rekordtid fik hun sat sig ind i min situation og fem minutter efter jeg havde lagt røret på, lå der en GAMEPLAN i min indbakke (det er sådan noget vi popcorn hjerner elsker 🍿) og så var vi ellers i gang med vores samarbejde.
 
En ny hjemmeside til Kvindernes Bilmagasin (vi har lyttet til jeres ønsker og behov), en B2B hjemmeside til branchen som skal bygge bro imellem bilbranchen og kvinderne med jobportal, rekruttering, salgstræning, coaching og foredrag. (Peeyyha… så fik jeg også løftet sløret for det. ☺️🤩) og et lukket Community for andre bilglade kvinder.
 
DET var hvad gameplanen bestod af. Og det har været en fornøjelse at arbejde med Elisabeth. For ideerne har hun virkelig mange af. Det er nemlig det Elisabeth “Engel”kan. Hun sætter sig i kundens sted og strikker den mest optimale løsning sammen som passer til netop dine behov. (Psst.. og så er hun mega fair i pris sammenlignet med store forkromede død-syge, upersonlige bureauer. Ja undskyld!)
 
Neeej, den tætte personlige, relation – det er noget der virker for mig i hvert fald. Og så er hun det sødeste væsen og MEGA skarp til det hun laver. 👌
 
Igår var dagen hvor vi sammen lagde sidste hånd på Kvindernes Bilmagasins nye hjemmeside. Klar til at den IMORGEN går LIVE. Uhh… 👏👏👏
 
Og I kan tro at jeg glæder mig som en lille mus til at vise jer den. Dage, uger, timer er der gået med brainstorming, idéudveksling, tests, sparring og produktudvikling. NU er tiden kommet til at den skal frem i lyset. Min lille baby! Jeg håber du vil tage godt imod den. 🤞🥂🍾
 
Tak Elisabeth “Engel”🙏

Benedicte Engel
Indehaver af Kvindernes Bilmagasin

Centrumdyreklinik.dk

Komplet hjemmeside med tekster og SEO optimering

Med Centrumdyreklinik.dk oprettede vi et helt nyt domæne og startede fra scratch. Indehaveren Amalie havde ønsker om en informativ og brugervenlig hjemmeside, med skønne billeder. 

For at give god info om de forskellige behandlinger og om hvordan kæledyrsejerne kan forberede sig, lavede jeg en større sektion, inddelt i hund, kat og gnaver, samt inddelt på tværs i for eksempel røntgen og operation. Jeg fik info om behandlinger fra Amalie og foretog selv grundig research. Da jeg også er tekstforfatter, skrev jeg samtlige tekster ind og sørgede for at de var SEO optimerede. 

Med denne hjemmeside har der især været fokus på at det skulle være enkelt og overskueligt, selvom der var meget info at finde på siden. 

Det har været et skønt All-around projekt og det har været spændende at sætte sig ind i, hvordan en dyreklinik fungerer. 

Struktur har været planlagt grundigt for dette site, for at det på intet tidspunkt er for overvældende med for meget tekst, som kan være svært at finde rundt i. Jeg vil med glæde tage imod et lignende projekt en anden gang. 

Katrine Faage Pedersen

“Elisabeth fik min hjemmeside op at køre, mens jeg fik ‘hjælp til selvhjælp’ “

“”Jeg har netop fået lavet hjemmeside af Elisabeth Gade Kjelmann, og er fuldt ud tilfreds med både samarbejdet og det færdige produkt. Gennem hele processen har Elisabeth været lydhør ift. mine ønsker, og har også været god til at forholde sig kritisk til mit indhold ift. Hvordan det kan modtages af læseren.

Jeg har tydeligt kunne mærke, at Elisabeth brænder for det hun laver, og at hun går op i min tilfredshed som kunde. Jeg er ikke den store tekniknørd, så det har været dejligt, at have en som Elisabeth til at stå for at få hjemmesiden op at køre. Så har jeg kunne fokusere på at levere ønsker og tekst-indhold til hjemmesiden, og ellers bruge min energi på at starte min virksomhed op.

Jeg har derudover fået “hjælp til selv-hjælp”, så jeg selv kan stå for det basale ift. At rette hjemmesiden til løbende, når der er behov for det. Det har været et rigtig godt samarbejde, og jeg kan varmt anbefale Elisabeth til andre, der står og skal have en hjemmeside op at køre”
Katrine Fage Pedersen
Selvstændig psykolog

Vierbørn.dk

Redesign af webshop med tekniske justeringer – et projekt på Shopify

”Vi har hos Vierbørn.dk, haft fornøjelsen af at arbejde med Elisabeth omkring re-design af vores webshop.

I forbindelse med dette, har vi valgt at skulle implementere et nyt tema i vores Shopify-shop. Efter at have været i kontakt med flere emner, valgte vi at give opgaven til Elisabeth. Hun har stort set selv drevet implementeringen af det nye tema og har opsat og forfattet tekster til opgraderingen. Herudover er der bl.a. lagt billeder på kollektioner og lavet tilrettelser.

Alt i alt har det været et rigtig spændende samarbejde omkring dette re-design, hvilket har gjort at vi har udvidet vores samarbejde og har lagt vores ugentlige nyhedsbrev ud til Elisabeth.”

På Vierbørn installerede jeg et nyt tema, for at give et mere minimalistisk design, samtidig med at man får et godt overblik over kataloget. Her lavede jeg diverse tekniske justeringer, for at opfylde indehaveren Thomas’ ønsker. Jeg kom særligt på kode-eventyr med en video, der skulle være responsiv til mobil og tablet. Det var spændende at prøve kræfter af med. 

Vores samarbejde startede ud med at lave tekniske justeringer i forhold til SEO, for at få en bedre placering. Derudover rådgav jeg Thomas om det videre SEO arbejde. 

I dag skriver jeg fortsat blogindlæg og nyhedsbreve for Thomas. Det er fantastisk at være med til at forme shoppens brand, både visuelt og kommunikativt, og butikkens digitale identitet træder mere og mere i kraft.

restaurant artikel

Portfolio: eksempler på mine skriblerier

Her har jeg samlet et uddrag af artikler, jeg har skrevet. Dem du ser her er annonceartikler,
anvendt til at udgive på Jyllandsposten og Politiken. For at give eksempler på SEO tekster,
kan jeg fremsende dig et udpluk af hjemmesider og tekster på e-mail.

Det siger kunderne

“Jeg har haft Elisabeth til at skrive mine blogindlæg, kategoriindlæg og oplæg til nyhedsbreve. Alt sammen SEO tilpasset. Jeg oplever Elisabeth som yderst kompetent tekstforfatter, som sætter sig godt ind i mine produkter indenfor brugskunst og blomster, inden hun går igang med at skrive mine indlæg.
Så jeg kan varmt anbefale Elisabeth.”

Christa Stenholdt

Crocca Brugskunst

“Godt og brugervenligt oplæg:
Vi har haft besøg af Elisabeth, hvor vi fik gennemgået både SEO optimering, Google adwords og mailschimp- til det behov vi havde efterspurgt. Elisabeth formåede, at tilrettelægge informationerne ud fra ønske, samt mere faglig viden end forventet, og så til en god pris. Vi kan helt klart anbefale hende til andre. “

Stella Simoné

Permanent Makeup Academy

“Elisabeth er både skarp, dygtig og arbejder dybt professionelt med alle de opgaver, som vi har givet hende. Hun er meget hurtig til at forstå, hvad det er, vi søger og indgår som en vigtig sparringspartner, som vi har stor tiltro til. Derudover er hun både super venlig og imødekommende – hvilket bare gør samarbejdet endnu bedre!”
Jakob Pindstrup

GoEdit

(Fra 1:1 Mailchimp kursus) “Jeg oplevede at Elisabeth var velforberedt, havde godt styr både på systemet, men faktisk også på os, hvad vi laver og hvor vi vil hen. Det gav et virkelig godt indtryk af Elisabeth og hendes arbejde. Jeg følte mig klar til at gå i gang med at bruge Mailchimp efter denne introduktion!”

Louise Calving Olmütz Nielsen

Hall Hviid & Partners