Ydelser

Få hjælp til din online synlighed

Skal din forretning have det sidste skub ud over stepperne, så du kan opbygge et solidt klientflow? Hos mig får du hjælp til at få bygget en professionel hjemmeside, som fanger din målgruppe.
Her kan du få udviklet din SEO, så du når ud til de rigtige og øger din trafik med besøgende, der er relevante for din forretning. Endelig kan du få hjælp til din e-mail markedsføring, så du kan fastholde interessen hos dine besøgende og konvertere dine drømmekunder. 

Professionel WordPress hjemmeside

Drømmer du om en hjemmeside, der afspejler din forretning og personlige vision på samme tid? Med en genkendelig identitet, og som er let at navigere rundt på?

 “At få bygget et hjemmeside hos mig er et tæt samarbejde, hvor vi sammen udvikler retningen. For mange er det her, at selve brand identiteten bliver skabt.
Derfor er det helt okay, hvis du endnu ikke har et konkret billede af, hvordan hjemmesiden skal se ud visuelt, men blot hvad den skal kunne. Så opstår tankerne om det visuelle nemlig i takt med, at du ser testsider til din hjemmeside. “

En professionel hjemmeside skal:

online synlighed

 

SEO optimering:
Styrk din online synlighed

SEO optimering
seo optimering

For at få gode besøgstal, skal der lægges et dedikeret arbejde i din hjemmeside, så du både bliver set af flere og når ud til personer, der søger det du tilbyder. 

Men hvad kræver det at ligger nummer 1 på Google?
Her er der mange faktorer der spiller ind, blandt andet: 

Konverter besøgende til kunder med E-mail Marketing

Med e-mail marketing fastholder du interessen blandt dine besøgende samt dem, som der har reageret på dine annoncer. Det er yderst sjældent at man som besøgende træffer en beslutning efter blot et enkelt besøg på en hjemmeside. For at de ikke glemmer dig, bør du derfor være proaktiv. 

Gennem e-mail marketing kan du dele ud af god viden, der både øger kendskabet til din branche og interessen i dine ydelser. Det kan gøres gennem automatiske e-mail flows eller nyhedsbreve.

 

E-mail marketing er effektivt til at:

Hvad er dit næste skridt til at få mere online synlighed?
Book en brainstorm, hvor jeg giver dig mine bedste råd